Fa uns dies que vaig fer a la meva tata un pastís d'aniversari i no solament em va quedar boníssim, sinó que també tenia un aspecte genial! per primer cop un pastís m'ha quedat esponjós! Així que per poder-lo anar repetint i repetint vaig a anotar la recepta i el procediment!
- 350 gr. de farina preparada per a fer pastissos
- 3 ous
- 170 gr. de mantequilla (freda de la nevera)
- 180 gr. de sucre
- 180 ml. de llet (un xorret)
- 3 pomes
Comencem barrejant la mantequilla i la farina amb els dits, anant aplastant i amassant dins que queda tot grumolat, hi posem el sucre i continuem amassant amb els dits. D'altra banda batim els ous i la llet durant 2 o 3 minuts. Llavors tirem el líquid al sòlid i tornem a batir. Finalment hi posem les llesquetes de poma i per sobre un polsim de sucre. Ho posem al forn a 160º (aproximadament) i no obrirem la porta del forn abans de 45 minuts. Aquest pastís en concret es fa coure durant 1 hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada