Està vist que no puc seguir una regularitat d'escriptura al blog,..., almenys crec que serà difícil que ho faci fins després de Nadal. Estic portant un volum de feina molt elevat i la quantiat d'alumnes que tinc a les assignatures m'ocupa gran part del temps que dedico a la meva vida laboral.
El temps de la meva vida personal gira al 100% al voltant de la meva filla, així que em queda poc temps per la meva persona i pel meu temps lliure. També hi ha la parella que em reclama el seu temps, i jo molt contenta eh? però els dies tenen un nombre d'hores determinat i no hi ha més.
Aquest octubre ha passat molt depressa. Hem tingut molt bona temperatura i això ens ha permés gaudir del bon temps els caps de setmana i les tardes d'entre setmana que tinc lliures. Hem pogut passar estones a l'aire lliure i olorar la tardor, contemplar les tonalitats dels arbres i degustar cafés amb llet sota un sol adormidor.
Ja tenim la castanyada aquí i aquest cap de setmana hem fet panellets!!! és la primera vegada que faig panellets jo sola amb la meva filla i han sortit molt bons!! jeje, i no és perquè els hagi fet jo eh? He seguit algunes receptes i m'he adaptat la pròpia:
ingredients per la massa:
- 500 gr. de farina d'ametlla
- 250 gr. de sucre
- 2 ous
- una mica d'aigua (molt poquet)
Tot i que hi ha receptes que posen la mateixa quantitat de farina d'ametlla i sucre, jo no ho vaig fer, per accident, però no ho vaig fer i queden molt bons. No tan dolços, però bons. El que em va passar és que en un primer moment vaig posar massa aigua a la massa i es va aclarir molt. Així que vaig acabar posant tota la bossa de farina, però no vaig afegir més sucre.
No tenia pinzell per pintar-los i anàvem agafant les voletes i les sucàvem a l'ou batut,..., ves, d'alguna manera ho havíem de fer.
Algunes receptes hi posen a la massa la ratlladura de llimó, però jo no en tenia. També aclareixo que no hi hem posat ni patata ni boniato, com molta gent hi té el costum, perquè els trobo molt densos.
Els vam fer d'ametlla filetejada, de pinyons, de cireres i de xocolata. Aquí els teniu:
Els minuts de cocció també van ser relatius, es couen molt ràpit, però no sabria dir si van estar 5 o 7 minuts al forn, a 250º, i primer amb posició de dalt i després de baix.
Tot i tenir un aspecte una mica "irregular" van quedar boníssims i a més el més important és la satisfacció d'haver-los fet nosaltres i de que siguin comestibles!!!! jejeje.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada